Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Pictures does not show correctly


ypan7

Recommended Posts

I just intalled oscommerce in my machine(windows 2000, norton firewall). When I try to access it from my machine, everything works fine. But access from other machines, the pictures does not show correctly, it just shows the red cross. Please help me.

Link to comment
Share on other sites

I just intalled oscommerce in my machine(windows 2000, norton firewall). When I try to access it from my machine, everything works fine. But access from other machines, the pictures does not show correctly, it just shows the red cross.  Please help me.

 

There are reported problems with Norton Firewall and SP2 on Win XP...

 

http://www.oscommerce.com/forums/index.php?showtopic=141769&hl=

 

I had a few reports of "red x's" from Norton Firewall users too--removing hotlinking protection worked for me...

 

http://www.oscommerce.com/forums/index.php?showtopic=128598&hl=

"Buy the ticket, take the ride..." -HST

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
I just intalled oscommerce in my machine(windows 2000, norton firewall). When I try to access it from my machine, everything works fine. But access from other machines, the pictures does not show correctly, it just shows the red cross.  Please help me.

 

Ah - I just got caught with that very same one!

 

Are you using an IP address to access osCommerce from the other machine? - if so it's probably that your browser can't resolve the picture urls (e.g. http://myserver/mysite/images/image1.gif).

 

You either need to put a host record in your DNS that points the correct name to the correct IP address (assuming you have DNS installed somewhere) or put an entry in your local hosts file.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...