Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Error message - probably simple


Guest

Recommended Posts

try changing it to

 

include('includes\configure.php');

or

include('includes/configure.php');

Wendy James

 

Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.

Link to comment
Share on other sites

Thanks a lot, that cleared up the error message, BUT!

 

http://www.gwsmagic.com/forum.php

 

The layout is all off now. Any idea why? Im using a contrib to have an automatically rezzed and centred layout, but surely the forums should fit itself in?

 

Thanks for all your help, I hope you can help with this one!

 

Gary

Link to comment
Share on other sites

Well look at any other page on the website!

 

 

well, it breaks after this :

 

</tr>

</table>

</td>

</tr>

</table>

 

No posting records found!

 

 

so you need to check your php error log to see the errors and/or load the code in a php editor and match the brackets.

Treasurer MFC

Link to comment
Share on other sites

You need to edit a whole bunch on your forum page (and some on the other pages that are in the forum). You are missing a ton of code for tables... and don't have any of the code for the footer (which I am going to guess isn't being called for) or right column and it is missing the ending </body></html> tags.

 

The only code (going by what i can see when i view source) that is right is the header... so it would be the forum.php you need to fix.

Wendy James

 

Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Im surprised its missing code, I just installed the contrib as instructed.

 

Ah well, guess i'll have to remove it all!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...