Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Site not going to Https://


Guest

Recommended Posts

Hello-

I have just had my secure cert setup, and I am trying to troubleshoot my site but when I go to checkout, I am not getting the lock icon and not going to the https:// part of my site. Can anybody tell me why this is and what I can do to remedy it.

 

Thanks

Brian

Link to comment
Share on other sites

Hello-

I have just had my secure cert setup, and I am trying to troubleshoot my site but when I go to checkout, I am not getting the lock icon and not going to the https://  part of my site.  Can anybody tell me why this is and what I can do to remedy it.

 

Thanks

Brian

 

 

The normal troubleshoot for this is to start with making sure both your configure.php files are set up correctly for SSL.

 

Have a look at this - if in doubt post both of them (catalog/includes/configure.php and admin/includes/configure.php) Without the confidential database connection strings at the bottom of each file.

 

Charles

A kite flies highest AGAINST the wind !

 

"Life should NOT be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, a lover in one hand, martini in the other, body thoroughly used up, totally worn out and screaming ~ WOO HOO!! What a ride!"

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...