Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Worldpay problems during testing


Fredrik.r
 Share

Recommended Posts

Hi,

 

I've installed the latest worldpay contrib. When testing I am redirected to worldpays site. I thought I would be redirected back to my site after Worldpays "thank you page" but that never happens.. And the order nevers shows up in the admin. I suppose the meaning of test mode is to receive the orders and so on?

 

I use this as call back in worldpay admin since i dont use SSL;

(should it be http://mystore.com/store<wpdisplay item="MC_callback"> instead!?)

 

http://<wpdisplay item="MC_callback">

 

 

I've been searching this forum but I couldnt find an answer.

Thanks! Confused...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

I'm still having problems with worldpay never redirecting me back to my store. I can't get the callback function to work. Please, I know theres more people having problem with this. Someone must have solved this.

Edited by Fredrik.r
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...