Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

featured products


Recommended Posts

Double and even triple checked the instructions, by the letter.

also checked the 'new' files and thier location, all looks correct, but still getting the error.

 

i'm pretty sure its not a filenames issue as the error is an internal server error and not a 'can't find' error.

 

Aubrey Kilian If your reading this, can you help? as the original author of the contribution i wondered if you had seen this error before.

 

getting more then a little frustrated now, 'must be all the coffee and late nights' :'( :sweating:

Link to comment
Share on other sites

The contribution does work so the problem is most likely caused by your install, though it could be the version you are using. The 1.5.2 from april works for sure as that is the one I have used.

 

Have you checked the support thread to see if anyone else has had the same problem before?? If not that should be your next step as the solution may well be there and waiting for you.

 

Anytime you have a problem with a specific contribution the first place you should check is the support thread for that particular contribution in the contribution support section of the forum.

The Knowledge Base is a wonderful thing.

Do you have a problem? Have you checked out Common Problems?

There are many very useful osC Contributions

Are you having trouble with a installed contribution? Have you checked out the support thread found Here

BACKUP BACKUP BACKUP!!! You did backup, right??

Link to comment
Share on other sites

Thanks,

I'll go have a look now, but i've checked the install and it looks ok.

fingers crossed.

 

A bit more detail.

 

It 'works' fine, i just cant get the admin part where you add the products to work. thats when i get the internal server error.

the configuration part of the contribution works fine and in fact i have set it to false so it defaults back to the new products box so there is something to see rather then blank space (again as should happen when no records are in the database for featured items).

So the functinallity looks good, just can't get in to add/selcet products i wish to feature.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

I have just installed Featured Products, I have checked the install, the new table exists in the database, yet I get this message when I try and view the catalog

 

"1146 - Table 'sierrab2.TABLE_FEATURED' doesn't exist

 

select featured_id from TABLE_FEATURED where status = '1' and now() >= expires_date and expires_date > 0

 

[TEP STOP]

"

 

Any ideas please?

 

Steve

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...