Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Problem in portuguese language


inforone

Recommended Posts

Hy people. I install the osCommerce and every thing is ok, but when I put the portuguese language, when i go to the page i have this error: "Warning: main(includes/languages/.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/inforone/public_html/loja/includes/application_top.php on line 285

 

Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/languages/.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/inforone/public_html/loja/includes/application_top.php on line 285

"

I don't know what to do.... I put the portugues language, in the language folder's....

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Have the same problem, when i changed to swedish.

Should clearify. I can acces the shop, and swedish is default language as i sat it in admin panel and i can there switch to english if i like. But i cant get in to my admin site.

Anyone have solution for this?

Cant acces admin to restore english as default.

It will probably be a new day tomorrow.

Link to comment
Share on other sites

Am i stupid or what???

I now see that the swedish contrib that i downloaded dont even provide an swedish admin language pack,, so ofcourse it wont find it, what u cant see u cant find i guess :-)

I will try to solve this by making a folder called "svenska" and in that one just upload the englisfiles, rename whatever i need and then i atleast would be able to acces admin insted.

 

.

Yupp That did it.. i still cant see swedish in my admin,, but thats just good.

Wiffy is english native tounge so she wont grasp it in swedish anyway,, and she is the one to use it.

 

So for you who started this topic, do as i did and then you can atleast acces admin and then look for orper language pack for you.

It will probably be a new day tomorrow.

Link to comment
Share on other sites

Yes, thats what i ment aswell, but after i have switched off computer and start it again, my internet cache is flushed, and then i cant get to admin.

Ive had this error before,, but then my admin has still been fresh in my cache and been loaded from there, and then i could change it back, but now last i couldnt due to flushed cache.

Anyway, followed your url, and ill see that you have wiped away portoguise, or reinstalled?

It will probably be a new day tomorrow.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...