Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

no images in html mails


helpONline

Recommended Posts

hi.

 

 

i'm using HTML WYSIWYG editor.

 

when sending mail/newsletter with this code

<table align=center>
 <tr>
   <td>
     <img src=http://www.madab-il.com/catalog/images/madab-il_logo.gif>
   </td>
   <td bgcolor=eeaaff align=center>
     test!
   </td>
 </tr>
</table>

 

preview in admin is OK, but when i get e-mail instead of image is only red X

 

 

what is wrong, how can it be repaired

it is also in newletter

Link to comment
Share on other sites

*BUMP*

 

Anyone know this one?

 

I am using a MAC and when I preview my newsetter in the preview, it looks fine- but when I get it in the mail, it's all HTML code.

 

Is there something I need to do?

 

-Jyn

 

hi.

i'm using HTML WYSIWYG editor.

 

when sending mail/newsletter with this code

<table align=center>
?<tr>
? ?<td>
? ? ?<img src=http://www.madab-il.com/catalog/images/madab-il_logo.gif>
? ?</td>
? ?<td bgcolor=eeaaff align=center>
? ? ?test!
? ?</td>
?</tr>
</table>

 

preview in admin is OK, but when i get e-mail  instead of image is only red X

what is wrong, how can it be repaired

it is also in newletter

=======,+'^'+,===============================

Jyn Meyer

`+,.,+' Be Glad the world sucks- if it didn't we would all fall off.

===========================================

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...