Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Serious Problems After Changing Hosts


Jezthomp

Recommended Posts

Right have changed hosts swoped domains downloaded sql.

 

Uploaded site changed appropriate configure.php and uploaded sql at new mysql database.

 

All seems to work fine however, in the admin section i get a warning that the images folder is not there when it is.

 

Also my paypal_payment_ipn is not working either.

 

Strange thing is when i go to modules and payment i just get:

 

Module Directory: /home/uvjez_interarc/public_html/catalog/includes/modules/payment/

 

In place of selecting any of the modules, cause was going to turn off the paypal.

 

I assume this has something to do with my paypal module working either.

 

When i go to customers and then Paypal IPN i just the following page cannot be displayed error

Warning: main(/home/uvjez_interarc/public_html/catalog/includes/modules/payment/paypal/classes/Page/Page.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/uvjez/public_html/catalog/admin/paypal.php on line 21

 

Fatal error: main(): Failed opening required '/home/uvjez_interarc/public_html/catalog/includes/modules/payment/paypal/classes/Page/Page.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/uvjez/public_html/catalog/admin/paypal.php on line 21

 

Can someone please help, i thought it was not going to be to bad to change over but is turning into a nightmere.

 

Have i missed something whats going on help!

:'(

Link to comment
Share on other sites

most likely because of your document root being different on the new server versus the old server.

go into your store admin/ tools and click on server info.

then search for document_root

compare that with what you have in your configure.php files.

did you also set the properties on the directories?

Link to comment
Share on other sites

Thankyou so much for getting back to me

 

Sorry, properties on directories the chmod you mean?

 

I am going to reinstall the paypal_ipn and replaced the files and the paypal error have gone.

 

However, still dont get any payment modules.

 

Also noticed a error in the tools:

Error: Backup directory does not exist. Please set this in configure.php.

 

Thanks again for your help:)

 

looked in sever info and all i found was

Configuration

PHP Core

doc_root no value no value

 

That doesnt sound right

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...