Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Images Cannot Be Displayed


augrunt

Recommended Posts

Hello, i was working on Oscommerce, everything upgraded... edited... ready to go... my friend wanted to get a gander... i gave him the link and waited for his response... his response really got me scared... ahh the images do not work...

i replied "What are u talking about? it works fine for me", listen it doesn't work!

 

i send the link to another friend... same response... i realized something was wrong... they said that if they went to the image directly it worked

 

 

Here It Is

 

The Logo (Note That it Doesn't Work On The Site, But Works Directly)

 

i dont understand whats going on!!!... please help me out!

Link to comment
Share on other sites

where is the site being stored? on your local system and you are using a dns server / proxy server to get to you?

do you have the right permissions set for external access if on a windows system?

 

you need to do something about the speed . . . as it times out and cant find your link

Link to comment
Share on other sites

I have the same problem!!

(it just shows the images sometimes)

 

what can I do?

 

i go through a someoneelses dns server and i dont know if you go through a proxy to get to my server.

 

you can try it in www.edsup.com/catalog/index.php

 

Usually the images show the first time, but sometimes they do not show!

 

Please help!

 

 

 

 

 

 

where is the site being stored?  on your local system and you are using a dns server / proxy server to get to you? 

do you have the right permissions set for external access if on a windows system?

 

you need to do something about the speed . . .  as it times out and cant find your link

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...