Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Help with live site: Shipping Issue


Guest

Recommended Posts

The site is www.takemexico.com I'm getting these weird errors, the problem started a week ago. It was working perfectly before then. Has there been any changes to Fed-ex or UPS that I should know about???

 

These are the errors:

 

Federal Express

No data returned from Fedex, perhaps the Fedex site is down

 

United Parcel Service

Rating and Service 1.0001 0 MODULE_SHIPPING_UPSXML_RATES_TEXT_COMM_UNKNWON_ERROR : Rating and Service 1.0001 0 MODULE_SHIPPING_UPSXML_RATES_TEXT_COMM_UNKNWON_ERRO

 

Is there anything wrong with my settings?

Enable UPS Shipping

True

 

UPS Rates Access Key

ABAA074*********

 

UPS Rates Username

t*********

 

UPS Rates Password

t**********

 

Pickup Method

Daily Pickup

 

Packaging Type

Customer Package

 

Customer Classification Code

01

 

Shipping Origin

Mexico Origin

 

Origin City

Guadalajara

 

Origin State/Province

JA

 

Origin Country

MX

 

Origin Zip/Postal Code

45120

 

Test or Production Mode

Production

 

Unit Weight

KGS

 

Unit Length

CM

 

Quote Type

Commercial

 

Handling Fee

4.95

 

Tax Class

Taxable Goods

 

Shipping Zone

--none--

 

Sort order of display.

3

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...