Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

FEDEX xml "Invalid recipient country"


sanam

Recommended Posts

I am having trouble getting right information from fedex. I am using fedex xml; i can connect to fedex using my account info and get quote. But quote i get is not correct and on debug mode i see this error in response:

 

Data sent to Fedex for Rating: 0,"25"10,"xxAccountxx"498,"xxMETERxx"8,"AB"9,"xxxx"117,"CA"17,"9010153"50,"JP"75,"LBS"1116,"I"1401,"3.3"1529,"1"1415,"475.48"68,"CAD"440,"Y"1273,"01"1333,"1"99,""

 

Data returned from Fedex for Rating: 0,"125"557,"01"558,"F00B"559,"Invalid recipient country"1376,"LBS"1133,"2"1273-1,"01"1274-1,"01"431-1,"N"1402-1,"3.3"1416-1,
"90.05"1417-1,"8.46"1418-1,"49.53"1419-1,"48.98"195-1,"OKA"1273-2,"01"1274-2,
"03"431-2,"N"1402-2,"3.3"1416-2,"90.05"1417-2,"8.46"1418-2,"49.53"1419-2,
"48.98"195-2,"OKA"99,""

 

Address i am using for getting quote is for japan [ Nahashi, 9010153

Okinawa, Japan ] which is correct to my knowledge.

Any help would be appreciated.

 

Thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

I am having trouble getting right information from fedex. I am using fedex xml; i can connect to fedex using my account info and get quote. But quote i get is not correct and on debug mode i see this error in response:

 

Data sent to Fedex for Rating: 0,"25"10,"xxAccountxx"498,"xxMETERxx"8,"AB"9,"xxxx"117,"CA"17,"9010153"50,"JP"75,"LBS"1116,"I"1401,"3.3"1529,"1"1415,"475.48"68,"CAD"440,"Y"1273,"01"1333,"1"99,""

 

Data returned from Fedex for Rating: 0,"125"557,"01"558,"F00B"559,"Invalid recipient country"1376,"LBS"1133,"2"1273-1,"01"1274-1,"01"431-1,"N"1402-1,"3.3"1416-1,
"90.05"1417-1,"8.46"1418-1,"49.53"1419-1,"48.98"195-1,"OKA"1273-2,"01"1274-2,
"03"431-2,"N"1402-2,"3.3"1416-2,"90.05"1417-2,"8.46"1418-2,"49.53"1419-2,
"48.98"195-2,"OKA"99,""

 

Address i am using for getting quote is for japan [  Nahashi, 9010153

Okinawa, Japan ] which is correct to my knowledge.

Any help would be appreciated.

 

Thanks in advance.

 

 

I just check same code with UK, Canda and US address. It works fine for US and Canada but give me same error for UK

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Was this ever resolved? I am having a similar problem. Debug output shows the following when show list rates is on:

 

0,"25"10,"**removed**"498,"**removed**"8,"VA"9,"23235"117,"US"17,"38442"50,"DE"75,"LBS"1116,"I"1401,"1.0"1529,"1"1415,"0.75"68,"USD"440,"N"1273,"01"1333,"5"1529,"2"99,""

Data returned from Fedex for Rating for Vendor - 6 : 0,"125"557,"01"558,"F00B"559,"Invalid recipient country"1133,"0"99,""

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...