Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

images not seen from some machines


edualonso57

Recommended Posts

Hello,

 

I am starting my oscommerce. I have installed everything (linux, apache 1.3,php 4,...) and it seems to work, but i have realised that some people do not get the images from the site. In some places it works OK (slow because my connections are poor, but it works) and in some other it seems to work but none of the images show!

 

Any ideas?

 

Has anyone found a problem like this?

 

Thank you

Link to comment
Share on other sites

Yes,

I have the same problem with the images. I received this error message: tError: Catalog images directory does not exist: /data/members/paid/h/a/haitiartisanat2004.com/htdocs/www/images/

has anyone could help resolve this problem.

 

I don't see any of my images.

160X120 pixel

320X240

type:j pg, tif, bmp

 

thank you for your help

Haiti artisanat

 

 

 

Hello,

 

I am starting my oscommerce. I have installed everything (linux, apache 1.3,php 4,...) and it seems to work, but i have realised that some people do not get the images from the site. In some places it works OK (slow because my connections are poor, but it works) and in some other it seems to work but none of the images show!

 

Any ideas?

 

Has anyone found a problem like this?

 

Thank you

Link to comment
Share on other sites

Hi

 

Haiti artisanat is the only post that I can reply to as she left a back door address to her shop.

 

Haiti, what directory are your images in at the moment. They should be in /data/members/paid/h/a/haitiartisanat2004.com/htdocs/www/boutique/images/

 

Regards

PhilipH

Link to comment
Share on other sites

Hi again, my problem is different. I do not get any error message, but the images just do not show and everythig gets very slow. I don't know in which conditions it works ok and in which ones it doesn't it seems crazy.

 

you can try it in www.edsup.com

 

Does it work for you?

Any ideas?

 

Thank you.

 

 

Hi

 

Haiti artisanat is the only post that I can reply to as she left a back door address to her shop.

 

Haiti, what directory are your images in at the moment. They should be in /data/members/paid/h/a/haitiartisanat2004.com/htdocs/www/boutique/images/

 

Regards

PhilipH

Link to comment
Share on other sites

The default pathway to your images directory would be htdocs/images/, and not htdocs/www/images/

 

Vger

Yes,

I  have the same problem with the images. I received this error message: tError: Catalog images directory does not exist: /data/members/paid/h/a/haitiartisanat2004.com/htdocs/www/images/

has anyone could help resolve this problem.

 

I don't see  any of my images.

160X120  pixel

320X240

type:j pg,  tif,  bmp

 

thank you for your help

Haiti artisanat

Link to comment
Share on other sites

Your main images in /images/ folder I see okay, it's only some of the table_background images that don't, and the french flag icon on the homepage. This is the file pathway to the british flag, which displays okay

 

catalog/includes/languages/english/images/icon.gif

 

This is the file pathway to the french flag, which doesn't display

 

http://www.edsup.com/catalog/includes/lang...images/icon.gif

 

Notice the double slash and no french language directory.

 

Try uploading all of the 'table_background' type images again, and make sure that your FTP programme uploads them in Binary Mode and not in ASCII mode.

 

Vger

Hi again, my problem is different. I do not get any error message, but the images just do not show and everythig gets very slow. I don't know in which conditions it works ok and in which ones it doesn't it seems crazy.

 

you can try it in www.edsup.com

 

Does it work for you?

Any ideas?

 

Thank you.

Link to comment
Share on other sites

Thank you very much.. i have a special problem with the french icon, I need to check it.

 

but, did you get to see the mountain on the top-left corner, and te blue background on the top? , well, some people don't see it, i don't know why!

 

Edu

 

 

 

Your main images in /images/ folder I see okay, it's only some of the table_background images that don't, and the french flag icon on the homepage.  This is the file pathway to the british flag, which displays okay

 

catalog/includes/languages/english/images/icon.gif

 

This is the file pathway to the french flag, which doesn't display

 

http://www.edsup.com/catalog/includes/lang...images/icon.gif

 

Notice the double slash and no french language directory.

 

Try uploading all of the 'table_background' type images again, and make sure that your FTP programme uploads them in Binary Mode and not in ASCII mode.

 

Vger

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...