Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Problem with attributes


evol79

Recommended Posts

Hi guys, can you help me with one problem?

 

I installed a clean oscommerce versione and then added these contrib:

 

1) File upload 0.77 (option type feature)

2) wishlist 2.2

 

Now i have a problem, when i choose a product with attributes and put in the cart, when i click on "checkout" (buy) if i am not logged it takes me to login.php and when i insert my user and pass it takes back to checkout process, but my product loose all of its attributes.

This doesn't happen if i am already logged...

 

Can you help me understanding in what part of the code i have to look?

 

Thanks in advance

 

Evol79

Link to comment
Share on other sites

could be a session or cookie problem. post your configure.php file here (top half, need to see cookie domain, etc).

 

also set store sessions to mysql in configure.php

Link to comment
Share on other sites

could be a session or cookie problem.? post your configure.php file here (top half, need to see cookie domain, etc).

 

also set store sessions to mysql in configure.php

 

Hi Mibble, i tried to set mysql in sessions, but the problem remains

 

here is the code of configure.php

 

// Define the webserver and path parameters
// * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical)
// * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)
define('MAX_DISPLAY_WISHLIST_PRODUCTS', '10'); // How many wishlist items to show per page on the main wishlist.php file
?define('MAX_DISPLAY_WISHLIST_BOX', '6'); // How many wishlist items to display in the infobox before it changes to a counter

?define('HTTP_SERVER', 'http://www.*********.net'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
?define('HTTPS_SERVER', ''); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers
?define('ENABLE_SSL', false); // secure webserver for checkout procedure?
?define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.*********.net');
?define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');
?define('HTTP_COOKIE_PATH', '/vsecomm/');
?define('HTTPS_COOKIE_PATH', '');
?define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/vsecomm/');
?define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '');
?define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
?define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
?define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
?define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
?define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
?define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
?define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
?define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

?define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');
?define('DIR_FS_CATALOG', '/web/htdocs/*************/home/vsecomm/');
?define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
?define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

// define our database connection
?define('DB_SERVER', '***********?); // eg, localhost - should not be empty for productive servers
?define('DB_SERVER_USERNAME', ******');
?define('DB_SERVER_PASSWORD', '********');
?define('DB_DATABASE', '*******');
?define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections?
?define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'
?
?// CLR 020605 defines needed for Product Option Type feature.
define('PRODUCTS_OPTIONS_TYPE_SELECT', 0); 
define('PRODUCTS_OPTIONS_TYPE_TEXT', 1);

define('PRODUCTS_OPTIONS_TYPE_RADIO', 2);
define('PRODUCTS_OPTIONS_TYPE_CHECKBOX', 3);
// iii 030813 added: File Uploading: FILE type and UPLOAD_PREFIX
define('PRODUCTS_OPTIONS_TYPE_FILE', 4);
define('UPLOAD_PREFIX', 'upload_');
define('TEXT_PREFIX', 'txt_'); 
define('PRODUCTS_OPTIONS_VALUE_TEXT_ID', 0); //Must match id for user defined "Text" value in db table TABLE_PRODUCTS_OPTIONS_VALUES



define('DIR_WS_UPLOADS', DIR_WS_IMAGES . '../');
define('DIR_FS_UPLOADS', DIR_FS_CATALOG . DIR_WS_UPLOADS);

 

 

It's like i miss al my attributes when I login after choosing my products as a guest... i modified a lot shoppingcart class, productinfo.php, general.php...

 

Thanks Evol79

Link to comment
Share on other sites

Hi Mibble excuse me, but i found where is the problem, i modded a lot product_info.php, i tried to upload original one and it works... so i have to find what i messed up in my modded products page.

 

Thanks again for your attention.

 

Evol79

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...