Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Unable to Add Items to Cart, Login...


kiwi261

Recommended Posts

I made some changes to my admin files, and I am now unable to log in (states that the password/username cannot be found) or add products to my cart. (It simply takes me to View Cart, instead of adding the product.) :blush:

 

 

There are no error messages. I reverted all my admin changes. (I tried to install the login admin page contribution.)

 

 

I'm new at this. My inital thought is that something is wrong with the database. (Perhaps the calls aren't working???) I really have no clue, has anyone experienced this problem?

 

 

(I did upload a SQL code to the database. But that doesn't SEEM related.)

Link to comment
Share on other sites

I double checked my cofig files. They are set to MySQL.

I replaced all my previous admin files that I changed: application_top.php, header.php, filenames.php, english.php

 

The only other thing I changed was that I uploaded a SQL file. I cannot find where to remove that in MyPhpAdmin.

 

I also relized that I am unable to make any changes in my admin sections. No error messages just everything I changed reverts to a blank upon saving. THat leads me to believe it is some type of database issue. (?)

 

Please assist!!

Link to comment
Share on other sites

I have the same problem but only for the products with attributes for instance the products needed to be downloaded, the products with color option etc. I have modified files in the admin I don't know if it's what causes troubles?!

 

What did you changed exactly?

 

Me, I've installed an adminstrator contribution and a featured contribution which I've uninstalled by deleting entries in the sql base... not clever!

 

sorry for my bad english

 

 

 

 

 

 

 

____

MS2.2

OSC2.2

Link to comment
Share on other sites

I tried to install an Admin contribution. (Log In page.)

 

I deleted all the new uploaded php files and reverted back to the original php files that I overwrote with the contribution.

 

The only other things I did were upload an SQL text file (to database, which I do not know how/where to remove, because I cannot find it) and change my admin config file. (Simply changed a URL, as my photographs were not showing up in the admin section due to typo.)

Link to comment
Share on other sites

I can't explain it but I guess that we have both deleted or modified entries in the sql database that prevent us from putting products in the cart. Have you try to replace it with the core sql database ?

 

I'm trying to compare the current base I use with the older. Thus I've installed the core oscommerce in catalog 2 with a new datadase called basetest.

 

You can manage your database on local here : 127.0.0.1/mysql then select your database in the left column

 

To find the basetest reinstalled, check in your easyphp files : easyphp/mysql/data/

 

Hope you understand my poor english

 

 

 

If anybody knows which entries in database could prevent customers from putting products in the cart please help!

OSC2.2

Link to comment
Share on other sites

I will try looking at the database. I could revert to an original copy of the database, I would only lose a few products. I haven't made any other mods to it, anyway.

 

I really don't believe it is shopping_cart.php since I have not modified it in any way recently.

 

Thanks so much for your suggestions, I will post my results.

Link to comment
Share on other sites

Well, no changes were needed. It is working fine today! It must have been some type of error at the server end. I can't imagine what caused the errors, but EVERYTHING is working perfectly, so no complaints here!!! :lol:

 

Thank you very much for taking the time out to assist me, I really appriciate it!

Link to comment
Share on other sites

I'm happy that everything works well!!!!

 

Thanks for the links you've posted... my problem isn't solved and it's a real mytery. I've changed a lot a things from the core version. Now, I'm working on the core version to identify the bug... hope i'll succeed! :'(

OSC2.2

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...