Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Attribute_Sorter_Copierv5


Steve D

Recommended Posts

I am 99% of the way towards installing the Attribute_Sorter_Copierv5 contribution, but seem to be getting a parse error on the code that I pasted into my exisitng /catalog/admin/categories.php file:

 

QUOTE

Parse error: parse error in /catalog/admin/categories.php on line 997

 

Here's the code, but it seems to match the other lines in terms of syntax and whatnot...

 

CODE

// WebMakers.com Added: Attributes Copy

? ? ? ?$contents[] = array('text' => '<br>' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'pixel_black.gif','','100%','3'));

? ? ? ?$contents[] = array('text' => '<br>' . TEXT_COPY_ATTRIBUTES_ONLY);

? ? ? ?$contents[] = array('text' => '<br>' . TEXT_COPY_ATTRIBUTES . '<br>' . tep_draw_radio_field('copy_attributes', 'copy_attributes_yes', true) . ' ' . TEXT_COPY_ATTRIBUTES_YES . '<br>' . tep_draw_radio_field('copy_attributes', 'copy_attributes_no') . ' ' . TEXT_COPY_ATTRIBUTES_NO);

? ? ? ?$contents[] = array('align' => 'center', 'text' => '<br>' . tep_image_submit('button_copy.gif', IMAGE_COPY) . ' <a href="' . tep_href_link(FILENAME_CATEGORIES, 'cPath=' . $cPath . '&pID=' . $pInfo->products_id) . '">' . tep_image_button('button_cancel.gif', IMAGE_CANCEL) . '</a>');

? ? ? ?$contents[] = array('align' => 'center', 'text' => '<br>' . ATTRIBUTES_NAMES_HELPER . '<br>' . tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '1', '10'));

? ? ? ?break;

// WebMakers.com Added: Copy Attributes Existing Product to another Existing Product

? ? ?case 'copy_product_attributes':

? ? ? ?$copy_attributes_delete_first='1';

? ? ? ?$copy_attributes_duplicates_skipped='1';

? ? ? ?$copy_attributes_duplicates_overwrite='0';

? ? ? ?if (DOWNLOAD_ENABLED == 'true') {

? ? ? ? ?$copy_attributes_include_downloads='1';

? ? ? ? ?$copy_attributes_include_filename='1';

? ? ? ?} else {

? ? ? ? ?$copy_attributes_include_downloads='0';

? ? ? ? ?$copy_attributes_include_filename='0';

 

Line 997 is this one:

 

CODE

case 'copy_product_attributes':

 

So, can ayone offer any ideas? The contributions thread makes no mention of it, so I'm assuming that I'm once again at fault.

 

Thanks in advance!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...