Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

..includes/languages/english/images/buttons


Guest

Recommended Posts

I've been searching the forums for my type of problem but have yet to find a solution that will work for me. My 'review' button doesn't show, neither does 'Add To Cart'. Also, in the languages infobox my images for english/spanish are missing. Go here to see what I'm talking about:

 

Barnes & Noble Gift Card

 

Here's my configure file:

 define('HTTP_SERVER', 'http://www.stbridgethobart.org'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers
?define('HTTPS_SERVER', 'http://www.stbridgethobart.org'); // eg, https://localhost - should not be empty for productive servers
?define('ENABLE_SSL', false); // secure webserver for checkout procedure?
?define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.stbridgethobart.org');
?define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'www.stbridgethobart.org');
?define('HTTP_COOKIE_PATH', '/catalog/');
?define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/catalog/');
?define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/');
?define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/catalog/');
?define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');
?define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
?define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');
?define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
?define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
?define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
?define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
?define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

?define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');
?define('DIR_FS_CATALOG', '/var/www/html/catalog/');
?define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
?define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/');

// define our database connection
?define('DB_SERVER', '127.0.0.1'); // eg, localhost - should not be empty for productive servers
?define('DB_SERVER_USERNAME', 'blah');
?define('DB_SERVER_PASSWORD', 'blah');
?define('DB_DATABASE', 'blah');
?define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections?
?define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'

 

Click here for server info

 

Yes, I did upload the images using the binary method.

 

Yes, the images are in the folders on the server.

 

When I right click and view page source, the image path is correct.

 

Thoughts/suggestions are welcome!

 

Lisa

Link to comment
Share on other sites

define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');

 

You may also want to change to this (as you're not using ssl)

 

define('HTTPS_SERVER', '');

 

Other than that the config file looks okay.

 

Vger

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...