Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Index Page loading problems


AndyITexpress

Recommended Posts

Hi

 

I have installed a store here osCOM Store

 

Using both Opera7 and MIE6 the right hand column rarely works first time. After clicking through a few of the categories it seems to sort itself out and then it pretty much works all the way through the ordering process except at the end after the confirmation where it comes up with a page not found error.

 

I have inserted that line of code everyone recommends in the /includes/application_top file but that doesn't fix it.

 

I am wondering whether it may be a problem with the hosts server which is equipped with PHP 4.1.2. or whether there is some incompatibility with the browsers and oscommerce.

 

Hope you can help

 

Andy

Link to comment
Share on other sites

Try using this in .htaccess in your catalog directory:

 

<IfModule mod_php4.c>
 php_value session.use_trans_sid 0
</IfModule>

 

Matti

Link to comment
Share on other sites

Hi

 

Thanks Matti. I have inderted the code and it worked first time on IE but Opera still had the same problem.

 

When I look at the rendered html in the browser its as if it has just stopped partway through the page. Nor errors or anything, the html just ends and I can't find a reason for it.

 

It can't be the browsers because I've been looking at the live sites and example sites with no problems.

 

Has this occurred before? Can't believe I'm unique :)

 

Kindest Regards

 

Andy

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...