Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Search the Community

Showing results for tags 'legacy'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News and Announcements
    • News and Announcements
  • osCommerce v4.x
    • General Support
    • Migration from old osCommerce
    • Design and Templates
    • Apps / Add-ons
    • Translations
    • API and import/export
    • Marketplace integration
    • Manuals and How-to
  • osCommerce Online Merchant v2.x
    • General Support
    • osCommerce Online Merchant Community Bootstrap Edition
    • Add-Ons
  • Development
  • General
    • General Discussions
    • Live Shop Reviews
    • Security
    • Developer Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Real Name


Location


Interests


Website

Found 1 result

  1. Hello. I'm trying to get the built-in (non-payment gateway) "Credit Card" module to work with a new installation of OSCommerce. I was told that the module will work unchanged with the new installation. I copied over cc.php into my /catalog/includes/modules/payment/ folder, and the cc.php language file into the /catalog/includes/languages/modules/payment folder. The module shows up in my administration - modules - boxes - install page as "Credit Card." When I click the "Edit" button on the settings, it throws me back to administration - modules - boxes and the module is not enabled. I'm assuming something goes wrong at this point. Am I missing any steps, or is there anything further I can do to circumvent the problem? I'd appreciate any and all help. Dan
×