Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

paddyIRL

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Patrick
  1. paddyIRL

    [Contribution] STS v4

    I'm not using a purchased template, I tried my hand at creating my own. I'll try the other suggestions though. Thanks again for your help.
  2. paddyIRL

    [Contribution] STS v4

    Hi Bill, Thanks for such as fast reply. I created product_info.php.html in includes/sts_templates/my_template_folder not in a subfolder called content. When I tried moving product_info.php.html in to a content subfolder the template didn't worked as expected so I moved it back (to includes/sts_templates/my_template_folder). I tried changing things in the template and they are displayed as expected. I also tried removing the "Product info" STS module using the admin interface, but the template for the product page was still used. This together with a contribution which formats the navigation as a list instead of a table are the only contributions I have installed, so I am not sure how I messed this up :) An example of the problem is http://japsports.ie/catalog/product_info.php?products_id=21 as you can see the template is working, the $content is being printed as expected, however the other variables I printed out below it just print out the variable name. Any ideas?
  3. paddyIRL

    [Contribution] STS v4

    Hi guys, First of all thanks for a great contribution! I've tried my best to find the answer to the problem I am having as I know it's very frustrating when people as questions and the answer is easily available somewhere. However I couldn't find a solution to the problem I am having. I've installed STS and Oscommerce v2.2 RC2. It works well for the "normal pages". I tried to create a template for the products. An example of the problem can be seen at http://japsports.ie/catalog/product_info.php?products_id=16. I wanted to remove the $content and instead create my own formatting using some of the variables such as $productname, $regularprice etc. The problem I have encountered is that instead of outputting the values in the above variables it prints out the variable names (see the bottom of the link above, left the $content in the template, just to show that it works, but the other variables don't). Another strange thing I've found is that even if I remove STS or disable the use of STS in the admin panel, the product template is still used. The snippet of code that displays the content on the page is: <div id="maincol" > $content <h3> $productname </h3> <br> $regularprice </br> </div> Any help would be very much appreciated.
×