Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

pieter123

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pieter123

  1. Thanks for your reply. I've tried importing different files, including tab delimited txt files as dos csv files, all with the same effect. You also mention downloading a (dot)txt file, how do I do that? I think indeed that there may be something wrong with the register globals off version, I'll be patient and look out for any updates. Thanks!
  2. I've looked everywhere in this forum, but can't find anyone with the same problem. My problem is, nothing happens! I've installed the latest osCommerce version (with the Register Globals Patch Files, since my host has this turned off), with the standard database products. After that I installed 'Easy Populate 2.76d-MS2 (with attributes)' by surfalot, and then overwrote the necesarry files with the ones from 'Easy Populate 2.76d-MS2 (with attributes) - register globals off' by moosey_jude. I've edited the necesarry configuration files (I think) so everything should work fine. Exporting csv files to edit works great. I open the file in excel, use the 'text to columns' option to split the data into columns, make a few minor changes, save the file as a tab delimited text file, and try to import in using easypopulate. The page just refreshes without anything happening. It doesns't seem to mather what sort of file I try to upload, every file has the same result(even nonsense files as a .jpg for example), the page just reloads without any errors or anything being done. What am I missing here? :blink:
  3. I've looked everywhere in this forum, but can't find anyone with the same problem. My problem is, nothing happens! I've installed the latest osCommerce version (with the Register Globals Patch Files, since my host has this turned off), with the standard database products. After that I installed 'Easy Populate 2.76d-MS2 (with attributes)' by surfalot, and then overwrote the necesarry files with the ones from 'Easy Populate 2.76d-MS2 (with attributes) - register globals off' by moosey_jude. I've edited the necesarry configuration files (I think) so everything should work fine. Exporting csv files to edit works great. I open the file in excel, use the 'text to columns' option to split the data into columns, make a few minor changes, save the file as a tab delimited text file, and try to import in using easypopulate. The page just refreshes without anything happening. It doesns't seem to mather what sort of file I try to upload, every file has the same result(even nonsense files as a .jpg for example), the page just reloads without any errors or anything being done. What am I missing here? :blink:
  4. pieter123

    Another Easypopulate topic

    Hmm that might be a good idea. I'll move this to the 'Easy Populate & Products Attributes, Easypopulate support thread' then :) ty
  5. pieter123

    Another Easypopulate topic

    Thanks for the reply Jack. I think however that the path is correct. I have a catalog directory plus a temp dir with the correct permissions. The line in de easypopulate.php reads: $tempdir = DIR_FS_DOCUMENT_ROOT . "/catalog/temp/"; The standard in the 'Easy Populate 2.76d-MS2 (with attributes) - register globals off' by moosey_jude by the way is $tempdir = DIR_FS_ADMIN . "/temp/"; which would require me to have a temp dir in the admin right? Don't know why this has been changed in his version. Any other tips? thanks in advance
×